Multimodale distributie
Home > port logistics > Logistieke diensten > Multimodale distributie

Multimodale distributie

Onze 2 terminals zijn op alle internationale transportwegen aangesloten en bieden directe verbindingen naar de Benelux, Duitsland en het achterland van Europa.

Spoor

Beide terminals beschikken over directe spoorverbindingen met het Nederlandse spoorwegennet. De spoorverbindingen zijn volledig in het Europese railnetwerk geïntegreerd.

Wegtransport

Zowel de Waterland Terminal als de Scandia Terminal liggen pal aan de Ring van Amsterdam, die direct in verbinding staat met 6 tot 10-baanswegen naar België, Duitsland en Frankrijk. Een directe aansluiting op de A5 zorgt voor snelle verbinding met zowel Amsterdam Airport Schiphol als de haven van Rotterdam.

Binnenvaart en short sea

Door de aansluiting van de Amsterdamse haven op het Amsterdam-Rijn kanaal is er een directe binnenvaartverbinding met Duitsland, België en Frankrijk en er is een barge-verbinding met de containerterminals van Rotterdam en Antwerpen. Vanaf beide terminals vertrekken wekelijks (short sea) schepen naar bestemmingen als Scandinavië, Finland en het Iberisch Schiereiland.

Port-Logistics-logistiekediensten-multimodaledistributie-01

Port-Logistics-logistiekediensten-multimodaledistributie-02